OVER MIJZELF

Mijn naam is Irma de Groot – Swinkels. Ik ben in 1982 geboren in Mierlo en sinds 2004 woon ik in Deurne, in de Walsberg, samen met mijn man en drie kinderen.
Na mijn VWO diploma te hebben behaald, heb ik de opleiding tot HBO-verpleegkundige gedaan. Tot 2017 heb ik als verpleegkundige met heel veel plezier in de wijkzorg gewerkt. Daarna heb ik (tot voor kort) gewerkt als pedagogisch medewerkster bij KDV 't Boerderijke. Maar door de groei van mijn praktijk in combinatie met mijn gezin ben ik hier gestopt. 

Toen ik in aanraking kwam met de oosterse geneeskunde, heeft het me verbaasd welke mogelijkheden dit te bieden had. Iets waar ik meer van wilde weten! En daarom ben ik in 2008 gestart met de Basis vakopleiding in de Chinese geneeskunde met daarop volgend de opleiding tot acupuncturist waarvan ik in 2013 mijn diploma heb mogen behalen. In 2017 ben ik gestart met mijn eigen praktijk aan huis. Heerlijk om mijn eigen plekje te hebben in ons fijne huis om iedereen te kunnen ontvangen en de best mogelijke behandeling te kunnen geven.

Na mijn opleiding heb ik vele bijscholingen gevolgd en heb ik me gespecialiseerd in de gynaecologie en oncologie. Maar natuurlijk kun je voor vele uiteenlopende klachten bij mij terecht zoals omschreven bij "de klachten".

Een klein overzicht van de gevolgde bijscholingen:
  • Gynaecologie: menstruele verstoringen, vrouwelijke infertiliteit, zwangerschaps- en postpartumklachten, menopauze
  • Oncology Acupuncture Program bij TCM Academy
  • Effectief pijn behandelen, verschillende onderdelen
  • Shonishin, pijnloze kinderacupunctuur
  • Auriculotherapie (ooracupunctuur)
  • Gelaatsdiagnostiek
  • Verschillende Westers medische bijscholingen

 

 

 

Puur Acupunctuur

 

Openingstijden

dinsdag 9.00-17.00
donderdag 9.00-17.00
vrijdag 9.00-12.00